S vypínači unica vyladíte svůj domov do posledního detailu

S vypínači unica vyladíte svůj domov do posledního detailu


Asi jen málokdo by si přál, aby se stÅ™edem pozornosti v jeho interiéru stávaly právÄ› zásuvky a vypínaÄe. VÄ›tÅ¡inou se nejedná o žádné designové poklady, ba naopak. PrávÄ› tuto drobnou elektroniku si vÄ›tÅ¡ina z nás spojuje s nepříliÅ¡ atraktivním vzhledem, se kterým se zkrátka musíme smířit, pokud si chceme doma rozsvítit. Různí domácí kutilové mají na toto téma celou Å™adu nápadů a návodů, jak vzhled zásuvek a vypínaÄů alespoň trochu vylepÅ¡it.

různé vypínaÄe

Tyto rady poÄínají nÄ›kde u samolepicích tapet a konÄí barvami na umÄ›lé hmoty. OvÅ¡em dnes už si naÅ¡tÄ›stí mohou svůj domov zkrášlit úplnÄ› vÅ¡ichni, a to pomÄ›rnÄ› snadnou a nijak pracnou cestou. StaÄí si vybrat ty pravé zásuvky a vypínaÄe unica, a poté postupovat podle běžných zvyklostí. NicménÄ› s výsledkem budete v tomto případÄ› maximálnÄ› spokojeni, protože vůbec nic nebudete muset natírat ani jinak mÄ›nit.

VypínaÄe a zásuvky unica si totiž můžete zvolit pÅ™esnÄ› v takovém provedení, jaké u vás doma nejlépe zapadne. Máte tedy po ruce pÅ™esnÄ› takové Å™eÅ¡ení, jaké jste už dlouho hledali.
Tuto revoluÄní zmÄ›nu umožňuje pÅ™edevším promyÅ¡lený modulární systém univerzálních strojků a unikátních rámeÄků. Zatímco strojky jsou u vÅ¡ech typů zásuvek a vypínaÄů shodné, tak rámeÄky jsou naopak jedineÄné – svým designovým zpracováním, barvou i tvarem. A důležité je pÅ™edevším to, že na libovolný strojek můžete snadno napasovat libovolný rámeÄek, protože tyto dva kousky spoleÄnÄ› tvoří jeden harmonický celek.

kabely

Takže pokud svou domácnost vybavíte univerzálními strojky zásuvek a vypínaÄů unica, tak je kdykoli poté můžete odít do takového hávu, jaký vám zrovna bude nejvíce vyhovovat – mohou mít libovolnou barvu i tvar, zkrátka budou vždy takové, aby u vás doma co nejlépe zapadly.
A v takto do posledního detailu vyladěném domově se budete cítit naprosto skvěle, to je jisté!

https://www.vigan.cz