Nebankovní hypotéka

Nebankovní hypotéka


Už dávno není nutné pro hypotéku jít do banky. V bance to někdy trvá hodně dlouho. Navíc banka chce všechny možné doklady a podklady a pak vám ještě nakonec řekne, že vám hypotéku nedá. Také jste to zažili? Nevadí, obraťte se na soukromou společnost, která nabízí nebankovní hypotéku bez registru. Nebankovní hypotéka bez registru nabízí půjčku více lidem. Z peněz můžete koupit byt, rodinný dům a také rekonstruovat svou stávající nemovitost. Můžete si koupit kompletní a pěkné vybavení do své domácnosti. Pokud jste v dluhové pasti anebo už máte exekuci, nebankovní hypotéka bez registru vám také pomůže a díky tomuto úvěru můžete poplatit exekuci a jste opět v pohodě.

nebankovní hypotéka

Potřebujete ručit svou nemovitostí a je jedno, zda se jedná o rodinný dům, garáž, byt. Také lze ručit věcným břemenem, částí nemovitosti, družstevním bytem a pozemkem. Můžete dostat půjčku až do 70 procent odhadu vaší nemovitosti či pozemku. Překážku není záznam v bankovních registrech, v nebankovních registrech a v SOLUS. Není ani problém exekuce, firma vám pomůže. Skvělé je, že vše vyřešíte online v pohodlí vašeho domova, peníze na účtu můžete mít během 24 hodin. Nemusíte čekat dlouhé měsíce. Firma vám může nabídnout úrokovou roční sazbu 7,9 procent po dobu až 30 let.

dům

Pokud nemáte záznam v registru anebo jen malý, můžete si půjčit až 90 procent odhadu vaší nemovitosti, a to s roční úrokovou sazbou od 1,79 procent. Podmínky jsou výhodné, půjčka je bezpečná. Poradenství a konzultace je zcela zdarma, a to včetně odhadu nemovitosti. Smlouvy jsou seriózní a napsané tak, aby se daly snadno pochopit. Nebankovní hypotéku v klidu vyřešíte z domova online a celý proces je velmi rychlý. Banka je kolikrát mnohem pomalejší. Společnost vám navíc dá jen ty nejvýhodnější podmínky a pokud splatíte půjčku dřív, nevadí. Nehrozí vám žádné pokuty.

https://www.vigan.cz