Už kouříte elektronicky?

Už kouříte elektronicky?


Také jste už podlehli vábení činnosti zvané kouření? Také už si aspoň občas ‚chcete dát čouda‘ nebo už bez toho vůbec nemůžete být? Pak nejste v naší ani světové společnosti rozhodně žádnou výjimkou. Sice už dnes snad každý ví, že to není zdraví prospěšné počínání, ba že nám to naopak dost škodí, ale my lidé jsme nepoučitelní. Napřed chceme být za frajery nebo podléháme vlivu kouřícího okolí, pak si na to zvykneme, a nakonec si nás takové kouření pomyslně omotá kolem prstu. Až bez toho nakonec třeba vůbec nedokážeme být.

kouřící muž

A co když máme sice příliš slabou vůli, abychom s tímto zlozvykem skoncovali, ale současně si uvědomujeme, že nechceme ničit jediné zdraví, které máme? Pak pochopitelně hledáme nějaké řešení, jak negativní vliv kouření minimalizovat. A tím pádem se stává naší volbou v mnoha případech elektronická cigareta. Protože právě elektronické kouření je dobrou náhradou kouření klasického, tedy normálních cigaret nebo jiného kuřiva, u kterého se tabák spaluje.

Kdo chce být prostě zdravější, upřednostňuje z cigaret ty elektronické. A děje se tak vlastně i proto, že nechceme pochopitelně být načichlí kouřem, což našemu okolí ani nám samotným neimponuje, a nechceme být vyčlenění z řad těch, jimž bychom kvůli tradičním cigaretám páchli.

zlámané cigarety

Díky elektronickým cigaretám to z nás prostě netáhne, jsme zdravější, a navíc ještě ušetříme peníze, což je rovněž podstatný aspekt. A pokud kouříte, ale elektronickou cigaretu jste ještě nevyzkoušeli? Pak se to dá lehce změnit. Zkrátka si ji kupte a vyzkoušejte to. Zvolte si náplň podle své chuti a okuste, zda by to i pro vás nebylo rozumnější řešení než doživotně setrvávat u tabáku, který vás přivede dříve do hrobu.

Jestli budete s nějakou cigaretou v dnešní době za frajery, pak to bude určitě jedině s tou elektronickou.

https://www.vigan.cz